10. oktoober 2009

Puuetega inimeste tervisepäev




Täna tegime sporti ja toitusime tervislikult koos Kristiine ja Haaberst Linnaosa terviseedendajatega Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, Endla 59.

Kohal olid nii Mihhail Korb Kristiinest kui ka Viktor Vassiljev Haaberstist. Toimusid sportlikud tegevused- boccia, koroona, lauatennis, grossing, ratastooli vigursõit, vibulaskmine ja kepikõnd. Alguses oli veel virgutusvõimlemine, jooga ja lõpetuseks ka Erich Kriegeri kontsert koos Aare Jaamaga. Tervisepäeva lõpetas tervislik toidulaud. Abiks olid mitmed vabatahtlikud ja siinkohal saab tutvustada ka meie uut vabatahtlikku Inest, kes meie juurde saabus Portugalist ja jääb noorsoovahetusprogrammi raames meiega kuni juunikuuni 2010.

Ise olin abiks organiseerimas koos Arko Vooluga ratastooli vigursõitu ja see läks korda. Said ka need proovida ratastooliga liikumist, kes tavaliselt seda omal kahel jalal teevad. Proovisin minagi ja sain eelviimase koha. Vist pean veel harjutama.

Kõikidele osalejatele oli ka väike üllatus meepurgi ja helkurvõtmehoidja näol. Iga ala kolmele parimale sportlastele lauatennises, boccias, vibulaskmises ja ratastooli vigursõidus anti kätte karikad. Piltide tegemisega olid ka mitmed ametis. Ka ilmataat soosis meie ilma ja tuul, mis kurikad ratastooli vigusõidu rajal ümber ajas, tekkis alles peale sõitude lõppu. Hurraa. Sport ja hea tuju võitsid.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...