4. oktoober 2009

Kohalikud valimised lähenevad.




Hea mustamäelane.


Minu nimi on Tiia Tiik ja olen sündinud, kasvanud Tallinnas: Viimased 9-aastat elan Mustamäel. Tahan oma teadmiste, kogemuste ja oskustega teha tarku otsuseid vananevas kultuuripealinnas. Aktiivse kodanikuna sekkunud ettepanekutega ühistranspordi, parkimise; hoonete ja tänavate turvalisemaks muutmiseks.

Omandasin kõrghariduse 2007. aastal Tallinna Pedagoogilise Seminaris. 1999 Töötan Tallinna Puuetega Inimeste Kojas invatakso koordinaatorina ja sotsiaaltöötajana. Kuulun korteriühistu ja erakonna revisjonikomisjoni; naiskogu Kadri, Tallinna Invaspordiühingu juhatusse. Minu hobideks on sport, linetants ja lugemine.

Tallinna Linnavolikokku kandideerides:

1. Tahan parandada ühistranspordi kvaliteeti ja kättesaadavust.
Ühistransport linnas on tähtis igas eas inimestele, olgu need siis lapsed, noored või eakad. Kaasajastades transpordivahendeid ja muutes sõidugraafikud ja liinid paindlikumaks paraneb kvaliteet ja linnakeskkond.
2. Pakkuda aktiivselt lahendusi parkimise parandamisele.
Mustamäe on tihedalt asustatu piirkond ja parkimiskohta vähesus on probleemiks. Oluline on parkimine poodide, koolide, laste- ja meditsiini-asutuste juures. Tõstame turvalisust tänavatel, tagame hoonetesse ligipääsetavuse. Kui pargid, kõnniteed ja valgustatud ülekäigurajad on turvalised, siis suureneb inimeste tervis ja heaolu. Vabatahtlikuna osalen mittetulundusühingutes ja kaardistan koos ratastoolis inimestega hoonete, teede ja tänavate ligipääsetavust Tallinnas, Tartus, Jõgeval, Pärnus jm. Linnavalitsuse tellimisel turismimarsuute Toompealt Piritani.
3. Muuta paremaks linnaelanikele toimetulek avalike teenuste ja informeerituse kaudu. Tegelen linnakodanike nõustamisega, puuetega inimeste teenuste arendamisega ja koostan infoteatmikke. Tean, et teenused peavad olema kättesaadavad igaühele, kes linna toetust vajavad. Soovin koos teiega elada linnas, kus ka raskel ajal on meile tagatud väärikus: eakate, puudega inimeste ja lastega perede toimetulek.

Kutsun Teid valima! „Aeg on käes!“

Lugupidamisega,

Tiia Tiik
Kandidaat nr 171 Mustamäel, Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...