31. oktoober 2009

Karikavõistlustel abiks vabatahtlikuna

31.oktoobril 2009 toimusid Tallinnas, Mustamäe Bowlingukeskuses, Eesti Invaspordi Liidu karikavõistlused bowlingus. Olin korraldamisel abiks. Vabatahtlik töö on see, mida tihti peale aetakse segi palgatöö kõrvalt tasuta tööga. Olgu selleks siis nõustamine, projektide kirjutamine, raamatupidamine või seaduste tundmine ja selgitamine.Tegelikkuses olen üle 10ne aasta vabatahtlik just spordiüritustel, laagrites ja ELIL-i preojektides abistajana, kaardistajana ja fotograafina. Vastutan vabatahtlikuna lõikude eest, mida tahan korda ajada ja ära teha.

Invaspordialasid on mitmeid, tuntumad on ratastoolisõit, ujumine, laskmine, bowling, kelguhoki, boccia, kergejõustik, kabe, maele, koroona, laagrites kalapüük ja ratastoolis vigursõit. Oluline on see, et sportlasel on liikumispuue ja ta on spordihuvilline, teeb trenni ja näitab oma tased võistlustel. Parimad võistlevad ka MM-idel ja OM-idel välismaal.

Meie panime oma ühingu poolt välja 3 võistkonda. Võistkondi registreerus 15 ja kolmeliikmelised võistkonnad tulid kõik kohale Eesti eripaikadest - Tallinn, Tartu, Järva, Võru, Narva, Ida-Harju, Läänemaa. Võisteldi 2 viskevoorus ja punktid liideti kokku. Parimad said diplomid ja karikad.

Lõplik paremus oli selline:
1. Tallinna Invaspordiühingu võistkond Tallinn 1 - Ilmar Lilleorg, Mai-Liids Käärd ja Ülo Kalviste.
2. Läänemaa Invaspordi võistkond Haapsalu 730
3. Tartu LPIÜ võistkond Tartu 1

Korraldajaks oli Tallinna Invaspordiühing.
Rohkem infot http://www.eil.ee/
Tallinna uudiseid ka: http://tallinnainvaspordiyhing.blogspot.com/

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...