7. oktoober 2009

Puuetega inimesed kutsuvad poliitikuid avalikule valimisdebatile

Tallinna Puuetega Inimeste Koda (TPIK) korraldab täna kell 15.30 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) avaliku valimisdebati puuetega inimesi puudutavates küsimustes.

Debati eesmärk on välja selgitada, mida kavatsevad Tallinnas kandideerivad poliitikud teha pealinna puuetega inimeste ja nende hooldajate heaks järgmisel neljal aastal.

Debatil osalevad Hanno Pevkur (Reformierakond), Merike Martinson (Keskerakond), Siimu Loogma (Rahvaliit), Urmas Reinsalu (Isamaa ja Res Publica Liit), Aleksander Laane (Erakond Eestimaa Rohelised) ja Maimu Berg (Sotsiaaldemokraatlik Erakond).

Aprillikuu jooksul kohtus TPIK suuremate erakondade esindajatega, et tutvustada ootusi puuetega inimeste olukorra parandamiseks Tallinna linnas. Ettepanekud on kättesaadavad aadressil http://www.tallinnakoda.ee/uudised/1101

TPIK eesmärgiks on kaitsta ja esindada puuetega inimeste huve Tallinna tasandil. Koda on katusorganisatsiooniks 22-le Tallinna puuetega inimeste ühingule. Tallinnas on kokku ligi 20 000 puudega inimest, kellest ligi 4700 kuulub Koja liikmesorganisatsioonidesse.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...