14. jaanuar 2014

Kutse Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse avatud uste päevale


Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus (aadress Astangu 27, Tallinn) kutsub 14. veebruaril kell 10-14.30avatud uste päevale! Palume teil seda kutset jagada kõigi liikmesorganisatsioonidega, keda antud info huvitada võiks. 



Mis on Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus?
Oleme Eestis ainulaadne keskus, mis aitab tööealistel erivajadusega inimestel läbi erinevate kursuste (sealhulgas kutsehariduse) ja rehabilitatsiooni arendada oma tegevus- ja töövõimet ning seeläbi eneseteostuseni jõuda. Lisainfot meie keskuse kohta leiate meie kodulehelt, pilte näete meie Facebookist.
Miks tulla meie avatud uste päevale?
Meie avatud uste päeval osalemine aitab erivajadusega inimestel ja nende lähedastel selgusele jõuda, kas mõni Astangu keskuse poolt pakutavatest teenustest aitaks neil oma elukvaliteeti tõsta, ning pakub infot, mille alusel arenguvõimalusi otsivatele inimestele edaspidi ka ise Astangut soovitada.
Tutvustame avatud uste päeval meie õppimisvõimalusi, kaitstud töötubasid, rehabilitatsiooniteenuseid, nõustamisteenuseid (abivahendid ja kohandused),  Astangul pakutavat tööhõivealast tuge ja palju muud olulist.
Milline on ürituse päevakava?
Avatud uste päeva kava leiate meie kodulehelt. Tegu on hariva ja meeleoluka päevaga – toimuvad praktilised töötoad ja loengud, etteasted, ringkäigud, auhinnaloos ja käsitöömüük. Avatud on ratastoolirada ning sõbrapäevakohvik.
Kuidas registreeruda?
Avatud uste päevale saate end registreerida internetis või telefonil 687 7231. Kõigi üritusel osalejate vahel loosime välja Astangu õppijate poolt puidutöö tunnis valmistatud originaalse lõikelaua, mille näidet saate vaadata siit.

Ootame teid meile külla! Tulge ise ning edastage infot ka oma liikmesorganisatsioonidele – Astangul on väärt arenguvõimalusi paljudele!

Lisainfo: Mai-Liis Sõerd. Kommunikatsiooni- ja turundusspetsialist
Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus, mai-liis.soerd@astangu.ee
Tel 687 7225; 5887 2350, www.astangu.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...